Om

Kreativitet, intuition og livsglæde + læring, reflektion og oplysning => bevidsthed

Vejen

Ovenstående ligning passer godt på min vej gennem livet. Der vil altid være perioder i ens liv, hvor der er flere udfordringer end andre. Kort sagt både op- og nedture. Netop I de perioder vil de største chancer opstå for at lære mere, få mere erfaring og bevidst træffe andre valg end sædvanlig. Dermed skabes nye muligheder for at sætte en ny kurs i livet.

Mønstre

Jeg har altid været facineret af mønstre. Som barn var det bedste jeg vidste, at sidde med mine farver og tegne mønster. Der er blevet brugt meget papir og adskellige store pakker tudser, tegnekridt mm.

Af uddannelse tog jeg afgang fra Skolen for Brugskunst på tekstillinien, hvor mønstre i særdeleshed spillede en rolle. Form og farve, inspiration og kreativitet var i højsædet. Mediet blev skiftet ud fra det tekstile til det digitale i form af webdesign, og ændredes endnu engang til at blive kodemønstre. At programmerer er også en form for mønster, hvor der er forkellige elementer, der bliver sat sammen på en bestemt måde, for at skabe nye helheder.

I en lidt mere voksen alder, drejede vejen i en anden retning, hvor det nu mere er blevet til livsmønstre. Menneskelige følelses-, handle- og tankemønstre samt relationer mennesker i mellem. Filosoferen over livets store spørgsmål som hvad vi laver her på jordkloden, meningen med livet og hvad vores livsmål er.

Jeg er uddannet Diplomastrolog fra Astrologisk Akademi med en overbygning i den Esoteriske Astrologi. Der ud over er jeg uddannet Spirituel integrativ Terapeut fra Tobias Skolen, SoulFlow Guide fra e-Academy og har en NLP-Coach Practicioner uddannelse fra NLP-Huset.
– Og sidst men ikke mindst – det levede liv!

Ønske

Mit ønske er at være med til at skabe mere bevidsthed og lys i det enkelte menneske, så livet udfoldes og flere potentialer og ressourcer kommer frem i lyset og bliver anvendt. At være med til at skabe større rummelighed, udsyn og helheder. Kort sagt: skabe liv og glæde – i kærlighed til livet!